Vesuvius tuinhaard op pellets

Pellet Tuinhaard/Tuinkachel Vesuvius € 245,-

Ja daar is hij dan de compacte tuinhaard/terrasverwarmer/tuinkachel op pellets! Geen gesleep meer met (dure) haardblokken. En heel fijn u heeft ook geen gas of elektra nodig. CO2 neutraal!

De bunker heeft een grootte van 4,5 kg pellets en zal u daarvoor ruim 3 uur* stookplezier opleveren. Nadat u de bunker met pellets heeft gevuld doet u een paar firebags van K-stove in de pellets in het brander bakje, deze steekt u aan en binnen 5 - 8 minuten brand uw tuinhaard/terrasverwarmer/tuinkachel. Wilt u langer dan 3 uur genieten van deze haard, dan vult u de bunker zodra hij 2/3 leeg is weer aan met nieuwe pellets (dus na ongeveer 2 uur).

Voor een goed brandproces en optimale werking van uw buitenhaard/terrasverwarmer/tuinkachel schuift u de aanschuif onder aan de haard twee keer per uur heen en weer.

De zwoele zomeravonden komen eraan!

Met branden met deze Vesuvius tuinhaard/terrasverwarmer/tuinkachel hoeft u geen (duur) haardhout aan te schaffen, geniet u van de warmte en gemak van de pelletbrokjes en heeft u een schone verbranding (CO2 neutraal), weinig as en een zeer hoog rendement van 91%. Op 1 zak pelletbrokjes van € 4,60* stookt u ongeveer 7,9 gezellige uren*


Even op een rijtje:

 • geen gesjouw met haardblokken
 • zonder gas en stroom
 • veilig aansteken met firebags (kans op brandwonden neemt hierdoor sterk af)
 • 4,5 kg pellets bunkerinhoud > ruim 3 uur* stookplezier
 • veilig hervulbaar
 • +/- 10 uur stoken op 1 zak pellets van 15 kg.*
 • kosten € 0,46 per uur*
 • afmetingen WxDxH 426 x 330 x 1703 mm
 • gewicht < 25 kg.
 • zwart
 • glas in de deur voor nog meer veiligheid
 • gebruiksaanwijzing aanwezig

*deze informatie is gebaseerd op de informatie van de fabrikant, uiteraard is prijs en rendement afhankelijk van het soort pellets dat u gebruikt.

K-Stove firebags                                        € 9,99


Dit zijn kleine individueel verpakte aansteekzakjes, gevuld met paraffine. De zakjes kunnen ongeopend tussen de pellets geplaatst en aangestoken worden. De zakjes branden maar liefst negen minuten.

Het aanmaakproduct voor openhaard, tuinkachel, houtkachel, vuurkorf én natuurlijk de barbecue! K-Stove Firebags zijn zeer veilig en milieu vriendelijk.

Inhoud 100 zakjes

Deze pellethaard/terrasverwarmer/buitenkachel en firebags zijn uitsluitend te koop in onze winkel. Wilt u deze Etna tuinhaard/terrasverwarmer/buitenkachel laten bezorgen kan dit tegen het bezorgtarief van € 25,- (<40km.). Wij bezorgen tot een maximale afstand van 60 km. vanaf onze locatie te Slochteren. Informeer naar de bezorgtarieven tussen de 40 en 60 km. Natuurlijk kunt u deze Vesuvius pellet tuinhaard/terrasverwarmer ook mee bestellen met de levering van 1 of meerdere pallet(s) pellets.


Wilt u deze terrasverwarmer/tuinhaard/buitenkachel kopen, komt u dan gerust even langs of maak gebruik van het onderstaande bestelformulier.

Meijering V.O.F. hanteert geen specifieke openingstijden. Meestal is er wel iemand aanwezig, wilt u niet voor een dichte deur komen bel dan even op 06 - 36 21 58 82. Het is ook altijd mogelijk om op afspraak langs te komen.

I.v.m. de drukte op het akkerbouwbedrijf en dat het rustiger is met de verkoop van pellets zijn wij de komende periode op woensdag alleen open op afspraak!

Telefonisch zijn wij van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 8.00 - 20.00 uur.
Mocht u op zondag onverhoopt zonder pellets zitten, dan zijn wij voor spoedgevallen ook bereikbaar op zondag.


Bestelformulier Tuinhaard Vesuvius