Over ons!

Meijering V.O.F. is van oorsprong een boerenbedrijf. Al een aantal generaties wonen en werken de Meijeringen vanaf deze locatie als akkerbouwers. Waarbij er ook een periode veeteelt is geweest in de vorm van schapen, er een witloftrekkerij is geweest en zelfs een kanoverhuur. We zijn een bedrijf die meerdere malen van vader op zoon is doorgegeven. Waarbij ook de vrouwen betrokken raakten bij het bedrijf. Jaren staat de landbouw centraal binnen de gezinnen, zowel voor het eigen land als in het loonwerk waarin het maaidorsen (granen oogsten) onze grootste tak van loonwerk is.

We verbouwen momenteel fabrieksaardappelen, graansoorten en suikerbieten op een 42 hectare grond. Binnen de landbouw betekend dit dat we niet tot de grootste boeren horen, echter is onze passie er zeker en genieten we ook van het comfort van het leven.

Warmte hoort ook zeker bij dit comfort en zo kwamen de pellets in ons leven. Meijering V.O.F. heeft de vlam te pakken en momenteel kunt u bij ons terecht voor het kopen van pellets of u nu 1 of 10 zakjes wilt, een halve, hele of meerdere pallet(s) met pellets. Bij Meijering V.O.F. kunt u bijna altijd terecht.

Wij staan voor service en kwaliteit, dat is wat wij belangrijk vinden. Dat is ook wat we keer op keer van klanten terug ontvangen...er zijn zelfs klanten waar de pellets niet helemaal lekker bij hun kachel/ketel past, maar toch bij ons blijven kopen puur om wie wij zijn. En natuurlijk zijn wij voor deze klanten nog steeds zoekende naar een geschikte pellet. Want ook als u een probleem ervaart met de pellets die u bij ons koopt of de instellingen van uw kachel/ketel zijn wij er voor u en zoeken we samen naar een geschikte oplossing!

Onderstaande schreef een klant als review;
Makkelijke winkel bevind zich op een boerderij je wordt er altijd vriendelijk geholpen , De kwaliteit van het product vinden ze zelf ook zeer belangrijk als zij er geen vertrouwen meer in hebben gaat het zo uit de schappen en zeggen ze ook waarom het niet meer verkocht word.
Duidelijk in de voor en nadelen van de soorten voor mij altijd Tartak weinig as en brand goed koop zelf altijd per pallet kan je met de heftruck op de aanhanger krijgen maar losse zakken doen ze ook niet moeilijk over een DIKKE aanrader.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot 1 van de grootste pellet verkopers van Noord-Nederland. Afgelopen jaar hebben we ruim 400.000 kg. pelletbrokken verkocht (17 vrachtauto's vol). Ondanks dat wij zo ontzettend veel mogen verkopen, vinden we het belangrijk in ons contact klein te blijven. U zult altijd contact hebben met ons en ook de leveringen verzorgen wij zelf waarbij ons doel is de volle pallet(s) met pellets op de door u gewenste plek te zetten (indien mogelijk) zodat u zo min mogelijk met de zakjes hoeft te slepen en daarmee uw rug te vriend kan houden.

Voor onze openingstijden klik hier.

Wij zien u graag bij ons in de winkel of horen u via de telefoon (06 - 36 21 58 82) of mail/contactformulier.
Bedankt voor het lezen en een fijne dag!Met vriendelijke groeten,
Herman en Silvia Meijering

p.s. klik hier voor de algemene voorwaarden en privacy verklaring van Meijering V.O.F.

Meijering V.O.F. is dus een echt familiebedrijf, persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel!